Residensvisning med koreografen Marcus Baldemar

Under två veckor i juni kommer koreografen Marcus Baldemar ha residens på Köttinspektionen och arbeta vidare med projektet “Love Shrine & Your Majesty” eller “LS&YM”, vilket är samlingsnamnet för en serie verk initierade av Marcus Baldemar. Projektet är ett försök till att förstå och att utföra radikal kärlek, speciellt en generös kärlek till en själv. Marcus med kollegor arbetar med dans, musik och text.

Den 21a juni 2017 bjuds publiken in till en residensvisning som börjar med ett knytkalas och häng (så om du vill, ta med något ätbart), och avslutas med en visning av verket "Love Shrine & Your Majesty - Part 1". Under knytkalaset kommer det eventuellt läggas till några fler programpunkter.

Marcus Baldemar är dansare och koreograf baserad i Stockholm och i Bryssel. Han studerade på Balettakademien i Umeå, på SEAD i Salzburg, Österrike samt på P.A.R.T.S. i Bryssel, Belgien. I sitt arbete vill Marcus hitta sätt att kombinera sina olika kärlekar; kroppen som poetisk och politisk, dans och populärkultur.

Mer information på Köttinspektionen Dans hemsida: http://kottinspektionen-dans.se
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1316380791749523/?fref=ts

Onsdagen den 21a juni 2017

17.00 Knytkalas och häng på Köttinspektionen (ta med något ätbart om du vill)

19.30 Visning av verket "Love Shrine & Your Majesty - Part 1"

Gratis inträde, ingen förbokning krävs