Koloni, AI (Artificiell Idioti) och Kajsa Magnarsson!

Köttinspektionen är glada att bjuda in Koloni som tagit med sig AI (Artificiell Idioti) Mikael Ericsson, Mikael Reuter & Kajsa Magnarsson för skönt häng, konsert och performance. Observera att det är begränsat antal platser pga Covid19, vi håller avstånd och är friska, men förbokning krävs = maila kottinspektionen@gmail.com för biljett.

Mellan och efter liveakterna spelar Christian Pallin skivor
------------------------------------

Artificiell Idioti undersöker framtidens intelligens i en självlärande föreställning med musik, objekt, masker och animationer för fyra händer och tre hjärnhalvor.

Mikael Reuter och Mikael Ericsson lärde känna varandra genom ”Für alle projektet” och samarbetar sedan fem år tillbaka med performance, skulptur, ljudkonst och film. Föreställningarna kännetecknas av improvisation, humor, lekfullhet och poesi.
Mer info finns på instagram:
https://www.instagram.com/trumtrum
https://www.instagram.com/mikaelreuter
----------

Kajsa Magnarsson är ljudkonstnär och musiker. Just nu håller hon på att utforska nyandlig ljudestetik och mindfulness på olika sätt. Under söndagen vill hon att vi tillsammans skall hitta lugnet och nuet till vilket pris som helst. Affirmationer utlovas!
https://kajsamagnarsson.tumblr.com/
--------------

Koloni
Koloni är en ambulerande kulturarrangör med bas i Göteborg men med projekt, samarbeten och arrangemang på olika platser runt om i Norden, Koloni har sendan 2004 presenterat nyskapande och unika artister från hela världen.
https://www.instagram.com/explore/tags/kolonigbg/
http://www.facebook.com/koloni.gbg

Tack till Kulturrådet och Uppsala Kommuns Kulturnämnd!

Hålltider:
12.00-16.00: Utställningen (Dis)connection
16.00-17.00: fika
17.00-17.30: Konsert av Kajsa Magnarsson
17.45-18.15: Konsert med AI (Artificiell Idioti)
18.15-18.30: påtår

Begränsat antal platser pga Covid19, vi
håller avstånd och är friska! Boka din biljett:

kottinspektionen@gmail.com

Väl mött!