Ivana/Annabell

Köttinspektionen har det stora nöjet att presentera en helt ny duo som består av Ivana Kralikova och Annabell Chin. Tillsammans introducerar de nya spännande ljud, en fusion av filmmusik, experimental techno, rnb, hiphop och electronica. Med varsin master examen i konst och vidareutbildning i ljudkonst, har Ivana Kralikova och Annabell Chin något annorlunda verktyg för att skulptera, strukturera och forma ljud.

Annabell Chin jobbar med främst ljud, film, poesi och teckning. Hon har gör musik med analoga synthar, fältinspelningar och nedladdade ljud. Hon kommer också visa sin film Deathwish:

Deathwish är ett montage bestående av approprierat material från bland annat reklam och YouTube korsat med iscensatta filmade scener och klipp. Deathwish kretsar kring vaxet som används vid vaxavgjutningar av kändisar, och genom iscensättandet av ett symboliskt bildberättande imiterar Chin hur den vita och hegemoniska kapitalismen opererar, gällande kvinnliga konsumenter.

http://annabellchin.com/contact/about/

Ivana Kralikova jobbar med skulptur, happenings, och musik. Hon vill göra musik som hon inte har hört förut. http://ivanakralikova.com/aboutcontact.html

Vi är väldigt glada att kunna presentera Ivana/Annabell för den femte Quisquose söndagen med experimentell musik på Köttinspektionen.

Entré: 40 kr

Tider:
Finissaget för Haka Formations är öppen 12-16
Hembakat fika till salu kl 16.00-18.30 (cash eller swish)
Konsert ca kl 17.30-18.00

Välkomna!